CampZone Winter | CampZone Winter 2021
24057
post-template-default,single,single-post,postid-24057,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Winter 2021

CampZone Winter 2021 zal plaatsvinden van 12 tot en met 15 november 2021. Je kunt dit lange weekend met je vrienden en/of familie gebruikmaken van het speciaal aangelegde gamingcomputernetwerk tussen de verschillende accomodaties in Oostappen vakantiepark Prinsenmeer. Doe mee aan de diverse game competities, of kom, als de maatregelen dat toelaten (en daar gaan we wel vanuit!) een middagje zwemmen in het subtropisch zwembad, en gezellig een avondje doorzakken in de bar, nadat je tijdens de Bingoavond een paar dikke prijzen in de wacht hebt gesleept.

Er is keus uit 4 verschillende types accomodaties, allemaal geschikt voor maximaal 4 volwassenen. En uiteraard is het mogelijk om meerdere accomodaties naast elkaar te reserveren.