CampZone Winter | Boekingen zijn open
24421
post-template-default,single,single-post,postid-24421,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Boekingen zijn open

Tijdens CampZone Winter kan je met drie vrienden samen gamen in een accommodatie in Vakantiepark Prinsenmeer. Dit evenement zal plaatsvinden van 12 tot 15 november 2021. Gamen, borrelen, barbecueën, zwemmen en competities. Kortom: een gezellig gaming event à la 2021!

Vanaf nu kan je via de accommodatiepagina ook daadwerkelijk je CampZone Winter boeking plaatsen! Dus bekijk alvast de mogelijkheden en stel je reisgezelschap samen. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal accommodaties beschikbaar! Nog even een zomertje aftellen, en dan is het tijd voor het gezelligste gaming event van 2021; CampZone Winter!

Na het plaatsen van de reservering via het webformulier krijg je een email ter bevestiging en met het verzoek om de namen van de overige gasten in te vullen. Als dit afgerond is krijg je per email een betalingsverzoek met diverse betalingsmogelijkheden.