CampZone Winter | Vanaf vrijdag kan je boeken
24340
post-template-default,single,single-post,postid-24340,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Vanaf vrijdag kan je boeken

We hebben allemaal lang genoeg op een event moeten wachten, maar dat wachten is bijna voorbij! Wij zijn druk bezig geweest om een nieuw, corona-proof gaming event te organiseren; CampZone Winter!

Tijdens CampZone Winter kan je met drie vrienden samen gamen in een accommodatie in Vakantiepark Prinsenmeer. Dit evenement zal plaatsvinden van 12 tot 15 november 2021. Gamen, borrelen, barbecueën, zwemmen en competities. Kortom: een gezellig gaming event à la 2021!

Aanstaande vrijdag 16 april in de middag gaan de accommodaties in de verhuur. Dus bekijk alvast de mogelijkheden en stel je reisgezelschap samen. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal accommodaties beschikbaar! Nog even een zomertje aftellen, en dan is het tijd voor het gezelligste gaming event van 2021; CampZone Winter!