CampZone Winter | CampZone Winter shirts & barbecue
24444
post-template-default,single,single-post,postid-24444,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Winter shirts & barbecue

Het kan natuurlijk niet snel genoeg CampZone Winter zijn! Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot we jullie weer kunnen ontmoeten in de cozy huisjes & bar van vakantiepark Prinsenmeer. Warme chocomel, koude biertjes, een flink pak sneeuw en natuurlijk weer gezellig lannen met je vrienden; dat is wat ons te wachten staat. Om alvast in de stemming te komen hebben we een limited edition t-shirt ontworpen, welk je bij Netwerkwinkel kunt bestellen. Shoutout naar [CBJ]Nick, voor het ontwerpen van dit toffe design en een bedankje voor Netwerkwinkel welke de logistiek voor ons verzorgt!

Je kunt het shirt thuis laten bezorgen (eventueel gecombineerd met shirts voor anderen, of andere producten van Netwerkwinkel), maar je kunt hem binnenkort ook op komen halen tijdens CampZone Online. Want de jaarlijkse PrĂ©-CampZone-BBQ is dit jaar onderdeel van de programmering en iedereen is welkom! Kom dus gezellig op zaterdag 24 juli vanaf 16.00u langs in Houten. En als je ook een shirt wilt afhalen kies dan bij Netwerkwinkel voor ‘afhalen’, vul bij commentaarveld in ‘barbecue’, dan ligt hij voor je klaar op 24 juli.
UPDATE: Jammer genoeg is de barbecue inmiddels alweer afgelast, maar geen zorgen! Dat betekent dat bestelde shirts nu gewoon netjes naar je thuis opgestuurd zullen worden!


Wij zorgen zoals de afgelopen jaren voor de barbecues, wat koeling, sanitair, afvalbakken, een muziekje en als het nodig is de tenten. Zelf dien je iets te eten en te drinken mee te nemen en indien gewenst een eigen stoel. Het adres is Peppelkade 52 in Houten en er is voldoende parkeerruimte bij de diverse bedrijven in de straat en langs het veld. Maar parkeer niet op het asfalt of op het gras, aangezien de handhaving zeker langs zal komen en er een parkeerverbod buiten de vakken geldt. Interesse? Meld je dan hier aan!

Campzone-Winter-Shirt-2021