CampZone Winter | CampZone Winter update omtrent vakantiepark
24459
post-template-default,single,single-post,postid-24459,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Winter update omtrent vakantiepark

Momenteel is de familie Gillis flink in het nieuws vanwege de staat van vakantiepark Arnhem. Hier is een controle op onder andere de hygiƫne geweest en het vakantiepark heeft daar alles behalve goed op gescoord. De familie Gillis heeft laten weten na de herfstvakantie de parken te sluiten en een groot onderhoud te gaan plegen. Vanwege dit nieuws zijn een aantal van jullie bezorgd geworden over of CampZone Winter dan nog wel door gaat.

Het antwoord is gelukkig: “ja!”
Allereerst gaat het nieuws voornamelijk over vakantiepark Arnhem en vindt CampZone Winter plaats op vakantiepark Prinsenmeer. Daarnaast is het emporium van de familie altijd in de genoemde tijd dicht voor onderhoud. Het was dan ook al bekend dat het park dicht is als CampZone Winter er is en dat wij het park dus als het ware voor onszelf hebben. Hier komt geen verandering in. Zie het juist als iets goeds: het park gaat eerder dicht dan oorspronkelijk gepland en zal deze tijd benutten om de accommodaties extra te controleren en waar nodig is onderhoud te plegen. De door ons verhuurde accommodaties zullen dus in prima staat zijn, wanneer wij aankomen. Wij gaan er dan ook van uit dat deze CampZone Winter editie een hele mooie eerste gaat worden!