CampZone Winter | Tijd voor een pubquiz!
24475
post-template-default,single,single-post,postid-24475,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Tijd voor een pubquiz!

Tijdens CampZone Online hebben jullie kennis kunnen maken met een nieuw terugkerend activiteit: de pubquiz. En dat was een succes!

Tweemaal is de pubquiz zeer fanatiek door jullie gespeeld en beide keren ging het er fanatiek aan toe. Daarom een goede reden om het ook terug te laten keren bij CampZone Winter. Ben jij de slimste CampZoner? Doe dan zeker mee op de vrijdagavond! De vragen zullen zeer divers zijn; van makkelijke tot moeilijke vragen en van games tot aan geschiedenis vragen. Win jij deze quiz?
Naast de eeuwige roem kan je er ook heuse prijzen mee winnen.
Wat de prijzen zijn, blijft nog even geheim. Maar als je ons kent, dan weet je dat het altijd prijzen zijn waarvoor je zeker mee wilt doen.

Natuurlijk is de pubquiz niet de enige activiteit die we tijdens CampZone Winter gaan organiseren. Beetje voor beetje zullen wij dit programma gaan aankondigen. Hou dus goed de website in de gaten!