CampZone Winter | Accommodaties en Speedseats boeken + deadline
24540
post-template-default,single,single-post,postid-24540,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Accommodaties en Speedseats boeken + deadline

Nog minder dan een maand zal het duren en dan zien we elkaar weer op CampZone Winter! Veel van jullie hebben dan al lang en breed een accommodatie geboekt, maar sommigen zullen nog gewacht hebben. Maar wacht niet te lang, wat de tijd begint te dringen en de accommodaties gaan snel!

Waar we op de reguliere CampZone naar een groot veld komen en in tenten gaan gamen en slapen, zullen we bij CampZone Winter op een vakantiepark zitten en dus gebruik maken van verschillende accommodaties. Maar van deze accommodaties heeft het park natuurlijk maar een beperkt aantal staan en kunnen ze volgeboekt raken. Zo zijn de prinsenchalet en peelchalet reeds volgeboekt. Maar wees niet getreurd, want er zijn ook nog twee soorten mobilehomes. Van de Prinsenhof mobilehome heeft het vakantiepark er enorm veel staan en zijn dus nog in overvloed beschikbaar. De Ommeloo mobilehome is echter wel beperkt en gaat inmiddels vrij rap. Mocht je dus nog niet geboekt hebben, ga dan snel naar de website!

Naast de accommodaties kan je ook op CampZone Winter weer de Speedseats bestellen. Deze zijn bij onze vaste bezoekers inmiddels meer dan bekend. Er zijn drie soorten Speedseats te huur: Sport, Comfort en Relax. Speedseats heeft daarnaast ook een mooie actie: huur je een stoel op CampZone Winter, dan kan je deze achteraf voor een gereduceerd tarief overkopen. Wil je het enkel voor CampZone Winter huren, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Meer informatie over de drie soorten stoelen en de prijzen vind je op de Speedseats pagina.

Bij het boeken van een accommodatie kan je aanvinken of je een Speedseats stoel wilt huren. Heb je al geboekt, maar wil je toch nog een stoel erbij huren? Dan kan je een mail sturen naar wintervragen@campzone.nl met welke stoel je wilt huren en wat je reserveringsnummer is. Het reserveringsnummer is terug te vinden in de e-mail die je ontvangt van UwBoeking.
Inmiddels is ook bekend tot wanneer je de accommodaties kan boeken en de Speedseats kan huren: 31 oktober. Mocht je dus nog niet geboekt hebben, wees er dan snel bij.
En als je dan toch bezig bent, neem dan ook direct een kijkje bij de toffe merchandise dat we voor CampZone Winter hebben.