CampZone Winter | VERLENGD! Bestel nu je cozy Limited Edition CampZone Winter merch!
24552
post-template-default,single,single-post,postid-24552,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

VERLENGD! Bestel nu je cozy Limited Edition CampZone Winter merch!

VERLENGD! Bestel nu je cozy Limited Edition CampZone Winter merch!

De dagen worden langzaam koud en donker, wat normaal erg sober kan zijn, maar nu betekent het dat CampZone Winter er aan komt!
En alsof dat nog niet genoeg reden voor vreugde is, bieden we nu tijdelijk warme, cozy, CampZone Winter merch aan! Want we laten je natuurlijk niet in de kou staan!

Met enorme dank aan [CBJ]Nickswarts, die het CampZone Winter design heeft gemaakt! Daarvan krijg je nog meer zin in CampZone Winter, toch? 😉

Bestel snel een warme, zipped hoodie met het CampZone Winter design op de achterkant, en op de voorkant het CampZone Winter logo.
Wil je zelf liever de hele tijd naar het mooie CampZone Winter design kijken, niet getreurd, bestel dan een hoodie, waar het design op de voorkant staat.

Klik hier om al je merch te kopen via de webshop van onze sponsor netwerkwinkel, die de financiële kant voor ons afhandeld.

Wees er snel bij! Wegens succes kun je nu een weekje langer je favo merch bestellen! Je kunt je bestelling plaatsen tot en met zondag 31 oktober. Je ontvangt je bestelde merch dan op CampZone Winter!

Heb je al eerder een t-shirt besteld, maar nog niet ontvangen, dan wordt deze binnenkort (echt waar) thuisbezorgd, nogmaals excuses voor de vertraging. De T-shirts waren net als de hoodies ‘limited edition’ en zijn niet meer verkrijgbaar.