CampZone Winter | Deadline accommodaties en merch
24569
post-template-default,single,single-post,postid-24569,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Deadline accommodaties en merch

Heb je nou nog steeds geen accommodatie geboekt voor op CampZone Winter? Hoe kan dat nou?! Het evenement komt steeds dichter bij en dat betekent dat de inschrijvingen ook bijna dicht gaan. Tot wanneer kan je dan nog boeken, vraag je? Nou, vandaag is de laatste dag. Wees er dus snel bij!

Op dit moment zijn er nog twee soorten accommodaties beschikbaar: de Prinsenhof Mobilehome en de Ommeloo Mobilehome. Beide leuke accommodaties die ervoor zorgen dat je een toffe eerste editie van CampZone Winter kan meemaken. Mocht je willen komen (dat is natuurlijk een “ja”), dan dien je vandaag nog te boeken. Om middernacht sluiten de inschrijvingen en is het niet meer mogelijk om nog aan een accommodatie te komen.

Maar dat is niet de enige deadline! Oorspronkelijk zou de officiĆ«le CampZone Winter merch tot en met vorig weekend te bestellen zijn, maar vanwege succes was dat verlengd. De nieuwe deadline ligt echter ook op morgen. Kijk dus snel op de webshop en scoor zo’n super vette trui of vest, waarmee CampZone Winter je niet in de koude kleren komt te zitten.