CampZone Winter | Parkfaciliteiten tijdens CampZone Winter
24525
post-template-default,single,single-post,postid-24525,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Parkfaciliteiten tijdens CampZone Winter

We gaan genoeg organiseren tijdens CampZone Winter. Denk bijvoorbeeld aan de pubquiz, bingo, competities en archery tag. Maar naast hetgeen wat wij gaan organiseren zal het vakantiepark ook wat faciliteiten aanbieden!

In je accommodatie kan je prima eten koken, maar heb je daar geen zin in tijdens je vakantie? Dan zal het restaurant open zijn voor onder andere een schnitzel-, hamburger- of satémenu. Ook is hier de bar te vinden, waar je bijvoorbeeld een heerlijk biertje, warme chocomel met slagroom en/of borrelhapjes kunt halen.

Wil je wat actiever zijn dan enkel achter je monitor te zitten? Dan heeft het park ook een bowlingbaan en een overdekt zwembad. Deze zullen voor de bezoekers gewoon open zijn. Houd het programma ook goed in de gaten, want wie weet kondigen we nog iets extra aan over deze activiteiten!

Zoals het er nu naar uit ziet, zullen de huidige maatregelen omtrent Corona nog actief zijn tijdens CampZone Winter. Dit houdt in dat je voor de faciliteiten een QR code scan krijgt. Wel zullen wij ervoor zorgen dat je deze check slechts één keer zal krijgen om vervolgens met een polsbandje naar binnen te kunnen. Mocht je geen QR code willen of kunnen tonen is dat ook prima om naar je accommodatie te komen, echter kan je dan helaas geen gebruik maken van de parkfaciliteiten.