CampZone Winter | 3D printen met 123-3d.nl
24628
post-template-default,single,single-post,postid-24628,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

3D printen met 123-3d.nl

3D printen met 123-3d.nl

Na het slaande succes van hun 3D printers op CampZone 2019 is 123-3d.nl dit jaar weer van de partij met nog grootsere plannen!

Tijdens CampZone Winter staat in het plaza-gebouw niet alleen een “oneindig printende” belt printer van 123-3d, maar ook een 3-kleurenprinter en een SLA resin printer. Met een belt printer kun je letterlijk-aan-de-lopende-band objecten blijven printen (of bijvoorbeeld één heel lang object), en resin printers kunnen ongelooflijk gedetailleerde dingen printen. Genoeg nieuwigheid om te ontdekken dus.

Bob Best en Mortum geven dit weekend workshops met deze toffe nieuwe printers. Lijkt het je leuk om hierover te leren, houd dan het programma en Discord goed in de gaten: de data en tijden volgen nog.

Traditiegetrouw heeft 123-3d speciaal voor ons weer een kortingsactie opgezet. Voor wie enthousiast is geworden van het 3D printen op CampZone Winter, zijn er flyers met kortingscodes te grabbelen bij de printers in het plazagebouw waarmee je je eigen printer en filament kunt kopen. Wees er snel bij, want de actie is zo weer voorbij!