CampZone Winter | Coronamaatregelen tijdens CampZone Winter
24576
post-template-default,single,single-post,postid-24576,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Coronamaatregelen tijdens CampZone Winter

Op 2 november zijn de corona-adviezen van de rijksoverheid bekend gemaakt en daarmee hebben we nu duidelijk welke maatregelen zullen gelden tijdens CampZone Winter. We gaan ervan uit dat de corona-adviezen in de aanloop naar CampZone Winter niet meer zullen wijzigen. Als dat wel gebeurt of als er vanuit lokaal bestuur of het vakantiepark nog extra maatregelen komen, plaatsen we uiteraard een nieuwe update. 

Om maar meteen met de meest gestelde vraag te beginnen: om CampZone Winter te bezoeken hoef je geen QR-Code te tonen. Maar om van de centrale ruimtes gebruik te maken, dien je wel over een geldige QR-code te beschikken, lees hiervoor dit hele bericht. 

Ondanks dat je geen QR-code nodig hebt om gebruik te kunnen maken van je accommodatie, gelden op het vakantiepark wel alle landelijke corona adviezen. Te weten: 

  • Bij klachten: blijf thuis en laat je testen bij de GGD. Ook als je gevaccineerd bent.
  • Ben je positief getest? En heb je dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als ze al gevaccineerd zijn. 
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger.
  • Geef andere mensen geen hand.
  • Was vaak en goed je handen.
  • Hoest en nies in je elleboog.
  • Zorg voor frisse lucht in huis.

 

Daarnaast is het voor jou, de mensen met wie je je accommodatie deelt en andere bezoekers van CampZone Winter een prettig idee als je een zelftest afneemt voordat je naar CampZone Winter komt en deze eventueel dagelijks herhaalt. 

Om gebruik te maken van de horecapunten (bar en snackbar) op het vakantiepark zal je de coronacheckapp moeten kunnen laten zien. Dat geldt ook voor de activiteiten welke wij binnen in de Plaza organiseren en voor gebruik van het zwembad. Om ervoor te zorgen dat je niet elke keer als je uit- en inloopt opnieuw hoeft te scannen, zullen wij dagelijks een gekleurd polsbandje verstrekken. Je kunt een polsbandje bemachtigen door je QR-code te laten scannen bij een van onze scanvrijwilligers. 

In de plaza zal gedurende de dag een mondkapjesplicht gelden aangezien dit een openbaar toegankelijke binnenruimte is. Tijdens de georganiseerde activiteiten geldt deze mondkapjesplicht wettelijk niet, omdat we dan alleen mensen toelaten welke die dag een QR-code hebben laten scannen. Echter vragen we iedereen, ter bescherming van elkaar, dit mondkapje vrijwillig wel te dragen in het gebouw. Ook zullen we zoveel mogelijk de zitplaatsen op 1,5 meter afstand zetten. 

Als je moet testen voor toegang om een geldige QR-code te hebben, dan kan je nu al de afspraken inplannen om te testen in de omgeving van het park. Vul daarvoor ‘Asten’ in als woonplaats op www.testenvoortoegang.nl. De dichtsbijzijnde testlocatie is 8km van vakantiepark Prinsenmeer.