CampZone Winter | Juniper en WeServe op CampZone
24601
post-template-default,single,single-post,postid-24601,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Juniper en WeServe op CampZone

Juniper en WeServe op CampZone

CampZone Winter heeft net als de reguliere zomerse CampZone uiteraard een netwerk en internet verbinding nodig die net iets verder gaat dan wat je thuis standaard hebt, daarom zijn we heel erg blij onze 2 partners daarin aan te kondigen!

Het lokale netwerk bestaande uit alle backbones, switches en routers wordt wederom geleverd door onze partner Juniper Networks. Elk jaar voorzien ze de events weer van wereldklasse apparatuur wat de uitgebreide maar vooral stabiele en snelle netwerken op CampZone mogelijk maakt!

Speciaal dit jaar is dat Juniper Networks de nieuwe Mist Draadloze Access-points levert! Dit deels door AI aangestuurde systeem gaat de uitrol in een complexe omgeving zoals CampZone Winter met 150 huisjes een stuk makkelijker maken voor het netwerk team!

Uiteraard blijft Internet een belangrijk voorziening en hiervoor levert WeServe op locatie 2x 1000Mbit via glasvezel aan om te zorgen dat alle bezoekers ook op hun vakantie locatie online zijn en kunnen genieten van een snelle verbinding om over te gamen en met de buitenwereld in contact te blijven!

LET OP: Computers en laptops dienen alleen op de extra aangelegde stroomslof aangesloten te worden, dus niet op de stroom van de accomodatie!