CampZone Winter | Persconferentie en CampZone Winter
24637
post-template-default,single,single-post,postid-24637,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Persconferentie en CampZone Winter

Het zijn spannende tijden nu met de meest recente aankondiging van weer een nieuwe corona persconferentie. Vrijdagavond om 19.00 uur zal bekend worden gemaakt of het kabinet met nieuwe maatregelen of een nieuwe lockdown komt. Tegen die tijd is CampZone Winter natuurlijk al een paar uur van start en zullen de meeste van jullie je al helemaal thuis voelen in je vakantiehuisje. Er doen natuurlijk al berichten de rondte van wat het kabinet van plan is aan te kondigen, maar tot het officieel is aangekondigd blijft dit natuurlijk allemaal speculatie.

Wat betreft de impact op CampZone Winter gaan wij er voor nu van uit dat deze nieuwe regels op zijn vroegst pas dinsdag in zullen gaan. Dit blijft voorlopig een vermoeden en het kan nog alle kanten op gaan, maar kijkende naar de afgelopen persconferenties is dit vaker dan eens het geval geweest.

Mocht het nou toch zo zijn dat het kabinet beperkende maatregelen invoert die al dit weekend van kracht zullen zijn, dan zullen we per direct laten weten hoe en wat. Elk huisje is feitelijk gezien een eigen bubbel waar de huurders gewoon vrolijk het weekend in kunnen verblijven en lekker kunnen gamen. Ook zullen wij in dat geval ons best doen om toch voor entertainment te zorgen in de vorm van een gewijzigd programma.

We kijken er naar uit om jullie morgen welkom te heten op Vakantiepark Prinsenmeer voor CampZone Winter!