CampZone Winter | Persconferentie viewing party
24650
post-template-default,single,single-post,postid-24650,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Persconferentie viewing party

Waar we bijna twee weken geleden te horen kregen dat er weer nieuwe Corona maatregelen ingevoerd werden, komen Mark Rutte en Hugo de Jonge vanavond opnieuw voor de camera om ons de huidige stand van zaken aan te kondigen. En volgens de geruchten gaan de reeds ingevoerde maatregelen verscherpt en uitgebreid worden.

Doordat dit belangrijk is en invloed op CampZone Winter kan hebben, raden we iedereen aan om vanavond de persconferentie te volgen. Vandaar dat we een soort viewing party organiseren. Dit wordt in de plaza gehouden, zodat we met z’n allen direct op de hoogte zijn. Kom dus vanavond om 19:00 uur, met een geldige QR code of een verkregen polsband, naar de plaza.