CampZone Winter | PlayerUnknown’s Battlegrounds
24620
post-template-default,single,single-post,postid-24620,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

PlayerUnknown’s Battlegrounds

UPDATE: Wegens een gebrek aan inchrijvingen hebben wij besloten om de PlayerUnknown’s Battlegrounds competitie voor CampZone Winter af te lasten. 

 

PUBG: een plek waar vrienden vijanden worden en vijanden, tja, vijanden blijven.

PlayerUnknown’s Battlegrounds is van de maker van de DayZ: Battle Royale mod voor ARMA 2, wat zeker te merken is. Je baant je een weg door een gebied waar om elke hoek een vijand kan staan. Doorzoek snel alle gebouwen in je buurt om zo wapens, uitrusting en geneesmiddelen te kunnen krijgen en waag vervolgens je leven door over open velden te rennen. Weet je een tegenstander te doden, dan kan je zijn of haar buit overnemen om zo zelf nog sterker in het spel komen te staan. Om de campers tegen te gaan en de spanning te verhogen wordt het speelbare gebied steeds kleiner door een krachtveld die je dwingt om naar een centrale plek te gaan. Naarmate het spel vordert is de kans steeds groter dat je in een veldslag met andere spelers terecht komt.

PlayerUnknown’s Battlegrounds is inmiddels ook op onze evenementen razend populair, dus reden genoeg om de game weer terug te laten komen voor een competitie! Waar je tijdens CampZone Winter dikke vriendjes bent met elkaar, ben je tijdens deze competitie dit al snel niet meer en ga je erop uit om elkaar zo mooi mogelijk te doden. Er kan er immers maar eentje de beste zijn en met de mooie prijzen weglopen. Denk jij dat jij de beste PUBG-er bent? Doe dan zeker mee met deze spannende compo!

En onthoud: een biertje na afloop van de competitie kan je door PUBG verloren vriendschap weer goedmaken.

De competitie gaat van start op zondag 14 november om 13:00. Zorg dat je je van tevoren inschrijft via deze link. Iedereen speelt op zijn/haar eigen systeem, dus zorg ook zeker dat je game geïnstalleerd en up-to-date is!