CampZone Winter | Mario Kart 8 om 13:00
24535
post-template-default,single,single-post,postid-24535,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Mario Kart 8 om 13:00

“It’s-a me, Mario Kart!” Eerlijk gezegd kunnen wij ons niet meer herinneren wanneer de laatste keer was dat er geen Mario Kart competitie werd gehouden tijdens CampZone. Maar het heeft dan ook een reden dat het er elke editie is: de game blijft razend populair! Zullen we het dan ook weer gaan spelen op CampZone Winter

Het antwoord is uiteraard een dikke ja! Voor wie Mario Kart niet kent (die steen waar je onder hebt geleefd moet wel heel erg fijn zijn..): de vrienden en vijanden uit het Mario universum willen soms ook even vakantie vieren en hebben daarom besloten met regelmaat een kart competitie te organiseren. Als Mario, Peach, Yoshi, Boo, Bowser en vele andere klim je in een kart, welk je kan customizen. Je rijdt naar één van de vele bekende omgevingen uit de spellen en racet erop los. Maar het is niet enkel racen. Onderweg vind je onder andere question blocks, waar je een voorwerp uit krijgt als je het weet te pakken. Zo kan je de welbekende invincibility ster krijgen waarmee je niet geraakt kan worden en anderen wel schade doet, een gevreesde blauwe schild die naar de voorste rijder schiet om vervolgens te ontploffen en vele andere voorwerpen. Mario Kart is geen spel waar je rustig van wordt, maar waar vriendschappen door kapot kunnen gaan. En dat is leuk.

En een competitie is geen competitie zonder prijzen. Wat deze prijzen zijn, zullen we later pas bekend maken. Maar de nummer 1, 2 én 3 zullen naar huis keren met een mooie prijs. Dus pak die Nintendo Switch en ga alvast oefenen! “Okie-dokie!”

Inschrijven kan via deze link. Zorg voor de zekerheid dat je je eigen controller meeneemt, wij kunnen niet garanderen dat er genoeg werkende controllers zijn.