CampZone Winter | Survival of the fittest met Archery Tag om 13:00
24497
post-template-default,single,single-post,postid-24497,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Survival of the fittest met Archery Tag om 13:00

Kamperen in de winter doet ons oerinstinct aanwakkeren. Alsof we Leonardo diCaprio in The Revenant zijn en we moeten strijden voor onze overleving. En laten we dat gevoel nou nog meer versterken door ook op CampZone Winter de geliefde Archery Tag te gaan spelen!

Waar in The Revenant Leonardo vooral in beren ging kruipen, zullen wij net als twee rivaliserende Neanderthaler groepen de strijd met elkaar aan gaan. Neanderthalers met pijl en boog; dat dan weer wel. Beide groepen staan aan de uiteindes van een veld, elkaar woest aan te kijken. Wanneer het teken gegeven wordt, rennen de strijders naar elkaar toe en proberen elkaar af te schieten met de pijl en boog. Zoek dekking, raap afgevuurde pijlen op en raak zoveel mogelijk tegenstanders zonder zelf geraakt te worden. Alleen de sterkste onder ons zullen dit veldslag overleven en maken kans op de felbegeerde prijzen.

Oh en oefen maar alvast op je oerkreten! Je moet immers de tegenstanders wel kunnen imponeren en het publiek kunnen contenteren.