CampZone Winter | Update omtrent Corona maatregelen
24645
post-template-default,single,single-post,postid-24645,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Update omtrent Corona maatregelen

Zoals je wellicht meegekregen hebt, gaat het met het aantal Corona besmettingen de slechte kant op. Hierdoor heeft de regering een aantal maatregelen weer in leven geroepen en vanavond is bekend geworden dat deze maatregelen uitgebreid gaan worden.
Het voornaamste wat wij op CampZone Winter gaan merken, naast de maatregelen die er al waren, is dat de horeca vanaf 20:00 uur dicht moet gaan. Dit betekent dat we niet in de avond gezellig bij de bar kunnen gaan zitten, maar ook dat de binnenactiviteiten voor dit tijdstip gehouden moeten gaan worden. Er vindt dus een verschuiving in het programma plaats; hieronder is de nieuwste versie te vinden:

Vrijdag:
20:00 Welkomstpraatje
20:30 CampZone Pubquiz

Zaterdag:
13:00 Mario Kart 8
16:00 Bingo

Zondag:
13:00 PlayerUnknown’s Battlegrounds
13:00 Archery Tag (4v4)
15:00 Discozwemmen
18:00 Consumptiemunten opmaken

Verder willen we iedereen vragen om zich goed aan de 1,5 meter afstand te houden, in de plaza een mondmasker te gebruiken (niet verplicht, maar wel geadviseerd) en als nieuwe maatregel wordt er geadviseerd niet meer dan vier man over de vloer te krijgen. Samen zorgen we er voor dat we gezond blijven!