CampZone Winter | Win toffe prijzen dankzij NWTV
24594
post-template-default,single,single-post,postid-24594,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Win toffe prijzen dankzij NWTV

CampZone Winter mag dan wel iets korter zijn dan dat we gewend zijn van een normale CampZone, we hebben alsnog een handjevol intense activiteiten en competities voor jullie op het programma staan om aan mee te doen. Zo is er de traditionele Bingo, een propere Pubquiz voor alle intellectuelen onder ons en de adrenaline-pompende Archery Tag. Maar ook voor de digitale doeners is er een kans om jezelf te bewijzen in de vorm van de Mario Kart 8 en PUBG competities. Natuurlijk doe je niet alleen voor de lol mee want zoals altijd zijn er bij onze CampZone-bezigheden hele toffe prijzen te winnen, ditmaal mogelijk gemaakt door onze goede vrienden van NWTV!

Dus wat valt er precies allemaal te winnen? Verscheidene producten van hele toffe merken! Denk dan bijvoorbeeld aan de volgende namen:
FRITZ! (Levert mooie prijzen bij onze PUBG competitie!)
Nintendo (Win Metroid Dread bij Mario Kart!)
Razer (Bingo├źn voor de BlackWidow V3 Quartz!)
Bigben (Gave gamebundels voor liefhebbers van PlayStation en Xbox, te winnen tijdens de Bingo!)
HP (De Grand Finale van onze CampZone Winter Bingo: de HP Pavilion Gaming Laptop 16-a0250nd!)
Trust (Goed mikken en schieten in de PUBG voor de Trust Xidon Gaming Mouse!)
NWTV (Het bordspel Mysterium Park voor enkele briljante koppies tijdens de Pubquiz!)
White Goblin Games (Raak en ontwijk je tegenstanders en overwin in de Archery Tag activiteit om Riftforce te winnen!)

Dankjewel NWTV! Zeg ook vooral hallo tegen onze vrienden van NWTV die ook aanwezig zullen zijn op Vakantiepark Prinsenmeer tijdens CampZone Winter. Veel plezier en good luck als je meedoet aan een van onze competities of activiteiten!