CampZone Winter | Datum bekend voor CampZone Winter 2022
24745
post-template-default,single,single-post,postid-24745,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Datum bekend voor CampZone Winter 2022

Samen met vrienden lekker warm in een chalet genieten van warme chocomelk tijdens het gamen? Lekker relaxen met een pul bier in je hand, terwijl je samen naar de Formule-1 kijkt? Of toch liever de airfryer aanzetten en genieten van een snack en een borrel terwijl jullie aan tafel aan het kaarten of bordspellen aan het spelen zijn? Na het succes van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een CampZone Winter-editie zijn, waar we natuurlijk weer een geweldig feest van gaan maken! We heten jullie allen graag van harte welkom van 18 november tot en met 21 november voor een lang weekend op Oostappen vakantiepark Prinsenmeer.

Ook dit jaar zullen de parkfaciliteiten weer exclusief voor ons gereserveerd zijn. Lekker rustig een paar uurtjes dobberen in het zwembad, een paar strikes gooien tijdens een rondje op de bowlingbaan en natuurlijk onze vertrouwde BINGO! Er is genoeg te doen en voor ieder wat wils, dus boek snel je accommodatie. Er zijn vier verschillende types beschikbaar en zijn vanaf nu ook te boeken. Maar wees snel want op is op. Wil je met meerdere chalets bij elkaar zitten? Vergeet dan niet om tijdens het boeken te kiezen voor de optie “Voorkeur accommodatie” en om in het commentaarveld neer te zetten om welke reserveringen het gaat.