CampZone Winter | CampZone Winter Informatie
24842
post-template-default,single,single-post,postid-24842,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Winter Informatie

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk tijd voor CampZone Winter! Nice!

Onze crew kijkt er naar uit! Het netwerk wordt langzaamaan geprepareerd, huisjes worden gecheckt op gebreken, er wordt druk gebouwd en er is weer een tof programma in elkaar gedraaid waar je hartstikke mooie prijzen kunt winnen:

Vrijdag 18 november:
20.00u – Opening, gevolgd door de CampZone Pubquiz, allebei in het Plaza gebouw

Zaterdag 19 november:
14.00u – Smash Bros. competitie (Plaza gebouw)
15.00u – Hier lijkt het ons leuk om gezamenlijk te gaan zwemmen
20.00u – Bingo (Plaza gebouw)

Zondag 20 november:
14.00u – Samen Formule 1 kijken (Plaza gebouw)
16.00u – Mario Kart competitie (Plaza gebouw)

We hebben er weer ontzettend veel zin in om dit allemaal voor jullie te organiseren, dus doe vooral mee en win onze mooie prijzen waar je kunt.

Aankomst:
Eventjes wat belangrijke zaken voor wanneer je aankomt. Als het goed is, heb je de sleutel van je huisje per post ontvangen. Vergeet deze vooral niet.

Alle sleutelpasjes zijn opgestuurd met een standaard brief waarin staat dat je vanaf 15.00u in kunt checken op vrijdag. Mocht je ‘vroeg inchecken’ gekocht hebben, dan ben je om 12.00u al welkom. Bij de receptie kunnen we dan je sleutelpas vervroegen.

Eenmaal binnen op het park mag je met slechts één auto bij je huisje parkeren. Alle andere auto’s dienen te parkeren op de parkeerplaats bij de ingang van het park.

Heb je een extra inrijkaart geboekt, dan kan je deze ook bij de receptie opvragen.

In het huisje is 4x beddengoed aanwezig. Het kan handig zijn om je eigen handdoeken en keuken spullen mee te nemen. Misschien sowieso een goed idee om even op onze Packlist te kijken!

Bowlen en golfen
Naast het aanbod aan horecagelegenheden, het zwembad en ons programma is het ook mogelijk om te gaan bowlen en midgetgolfen! Via deze link kun je de openingstijden bekijken.