CampZone Winter | GP Abu Dabhi tijdens CampZone Winter
24819
post-template-default,single,single-post,postid-24819,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

GP Abu Dabhi tijdens CampZone Winter

Als er één ding is gebleken de afgelopen jaren, is het wel dat Formule 1 onder jullie een populair iets is om samen naar te gaan kijken. En wat denk je? Tijdens CampZone Winter vindt de GP Abu Dhabi plaats! Nu kunnen jullie zelf wel regelen dat er met teveel man in een huisje op een ouderwetse televisie gekeken gaat worden, maar als organisatie vinden wij dat dit beter kan.

Daarom zullen wij ervoor zorgen dat de race in het Plaza gebouw op de grote schermen getoond gaat worden! Neem je Max Verstappen shirt dus mee, race zondag om 14:00 naar het Plaza gebouw en geniet samen van een hopelijk spannende race. Uiteraard zal bij de catering de gewenste versnaperingen gehaald kunnen worden.