CampZone Winter | Ben jij de Mario Kart of de Smash Bros. koning?
24782
post-template-default,single,single-post,postid-24782,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Ben jij de Mario Kart of de Smash Bros. koning?

Vliegen de Falcon Punches bij jou om de oren of zijn dat eerder de blauwe schildjes? Wat je ook liever speelt of waar je ook beter in bent, bij CampZone Winter kan je jouw kunsten tonen!

CampZone Winter zou geen CampZone zijn, als we geen competities organiseren. Daarom kunnen wij vandaag aankondigen dat we niet één, maar twee competities op de Switch hebben dit jaar. En je raadt het al welke dat zijn: Super Smash Bros. Ultimate en Mario Kart 8 Deluxe! Op zaterdag kan je om 14:00 uur tonen dat jij de hardste klappen kan uitdelen en de mooiste saves kan maken met Smash Bros. Ultimate. En op de zondag kan je na de Formule 1 race onze Max nadoen door de snelste tijd te rijden bij Mario Kart 8 Deluxe. En uiteraard zijn de competities weer voorzien van mooie prijzen, dus kom zeker meedoen en oefen maar alvast snel.

Zaterdag

TijdActiviteitLocatie
14.00uSmash Bros competitiePlaza gebouw
15.00uZwemmenZwembad
20.00uBingoPlaza gebouw

Zondag

TijdActiviteitLocatie
14.00uFormule 1 kijkenPlaza gebouw
16.00uMario Kart competitiePlaza gebouw
18.00uConsumptiemunten opmakenBar