CampZone Winter | Samen een duikje doen op zaterdag?
24817
post-template-default,single,single-post,postid-24817,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Samen een duikje doen op zaterdag?

Je bent nooit te groot om in een nat bad te liggen terwijl er muziek aan staat. WikiKids zegt dat discozwemmen hetzelfde is als een discotheek, maar dan in het water. Het werkt verder net zoals bij een normale disco, waarbij iemand muziek afspeelt en zorgt dat de spotlichten het doen. Wij hebben het concept echter nóg een slagje veranderd door de discolampen thuis te laten. Zo kunnen we elkaar tenminste gewoon zien, veel handiger!

Het zwembad is op zowel zaterdag als zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur, maar het lijkt ons gezellig om samen een duikje te wagen onder het genot van een muziekje op zaterdagmiddag om 15.00 uur! Zien we je daar?