CampZone Winter | CampZone Discord
18200
page-template-default,page,page-id-18200,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

De CampZone Discord Server

Goed nieuws voor iedereen die maar geen genoeg kan krijgen van CampZone en CampZone Winter. Wij hebben namelijk een eigen Discord! Hier kun je terecht voor alles CampZone, CampZone Winter en de community daar om heen. Kom gezellig kletsen in onze lobby waar je kan discussiëren over games en CampZone evenementen, of vind andere gamers die graag een spelletje met je mee spelen. Op het evenement zelf kan er gebruik gemaakt worden van Discord om te communiceren met je team tijdens de competities.

Waar kan ik dit kanaal vinden?

Discord is de perfecte plek voor alle CampZone en CampZone Winter bezoekers om elkaar makkelijk te vinden, het hele jaar door. Simpele vragen over het evenement mag je hier ook stellen, want ook de organisatie is te vinden op ons kanaal! Om toegang te krijgen tot ons CampZone kanaal, klik je op deze link.

Wat is Discord en waar kan ik het downloaden?

Discord is een gratis spraak-en tekst chat app speciaal voor gamers voor zowel pc als telefoon. Denk aan een mix van TeamSpeak en Skype waar voor al je interesses een aparte community is. Je kan de desktop app downloaden via de Discord site.