CampZone Winter | FAQ
15404
page-template-default,page,page-id-15404,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Heb je nog vragen?

Heb je een vraag over CampZone Winter of andere vragen waar we je mee kunnen helpen? Kijk dan in het overzicht hieronder. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op!

Vragen in verband met COVID-19

We houden minimaal de maatregelen aan die het RIVM voorschrijft. Mocht het nodig zijn, is het mogelijk dat het evenement doorgaat met limitaties, wat mogelijk in zou kunnen houden dat het zwembad, de bar en de bowlingbaan gesloten zijn en je in het allerergste geval een weekendje lekker in een huisje zit te gamen met maximaal 3 andere (volwassen) vrienden! Maar gezien de status in april, als we dit evenement aankondigen, gaan we er vanuit dat alles wat we hebben aangekondigd ook mogelijk gaat zijn met de verwachte stand van zaken in november.

Wanneer de overheid besluit dat het niet veilig genoeg is het evenement plaats te laten vinden, zullen we op je eerste verzoek de volledige boeking terugbetalen, met inhouding van de boekingskosten. Maar we gaan er vanuit dat we het evenement verplaatsen en zullen je boeking dan ook doorschuiven naar de 2023 editie. We hopen dat je ons dan ook wilt helpen door je boeking niet te laten restitueren en te laten gelden voor CampZone Winter 2023.  Want net als voor andere evenementen-organisaties is dit ook voor ons een zwaar jaar. We hopen daarom dat je in dat geval je ticket wilt behouden.

Mocht je na bekendmaking van de CampZone Winter 2023 datum niet kunnen, dan kun je op dat moment alsnog restitutie aanvragen.

Duh-Events is een gezonde organisatie met voldoende financiele reserves. Maar je boekt bij Uwboeking een huisje op vakantiepark Prinsenmeer. Dus als er iets met Duh-Events gebeurd kan je vakantie gewoon doorgaan of kan je restitutie krijgen via Uwboeking.

Algemene vragen

CampZone Winter vindt plaats van 18 november 15:00u, tot 21 november 10:00u in Ommel, Noord-Brabant. Het adres is als volgt: Beekstraat 31, 5724 PL Ommel

Voor dit evenement hebben we geen tickets, maar verhuren we accommodaties. Je ontvangt na aankoop direct de bevestiging via de mail vanuit ‘uwboeking’. Soms eindigt deze mail in de spambox, dus check daar ook even als je je ticket niet kan vinden. Minimaal een week voor het evenement vind je in je brievenbus een codepasje. Dit is je sleutel voor het huisje en de slagbomen voor de parkeerplaatsen. Vergeet niet dit pasje mee te nemen naar CampZone Winter.

Boeken kan hier!

Tijdens CampZone Winter mogen bezoekers bij hun gehuurde accommodatie één auto parkeren (één auto op het park per accommodatie). Extra auto’s kunnen geparkeerd worden op de algemene parkeerplaats, waarvoor ter plaatse parkeerkaarten verkocht worden.

Nee, er is geen minimale leeftijd voor CampZone Winter. Wel hebben bezoekers van 18 jaar en jonger toestemming nodig van hun ouders of voogd. Het is daarom belangrijk dat de akkoordverklaring ingevuld wordt die aan de boeker gemaild wordt voor het evenement. Kinderen tot 18 jaar zijn gratis, mits zij gebruik maken van de extra bedden in een accommodatie.

Dat is dit jaar niet heel handig. Het park is in principe alleen geopend voor bewoners van de vooraf geboekte accommodaties. Als je denkt dat je de uitzondering bent die de regel bevestigd, neem dan vooraf contact met ons op.

Op CampZone Winter is er genoeg te doen. Los van het gezellig gamen en lol hebben met je vrienden kan je ook meedoen aan de activiteiten. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan allerlei competities of een avondje feesten. Kijk voor meer informatie bij ons programma. Inhoud van het CampZone Winter programma zal later aangekondigd worden.

Ja, met verschillende competities kunnen er prijzen worden gewonnen. Wat je wint hangt natuurlijk af van de competitie.

Overdag is het niet erg om enigszins wat geluid aan te hebben, maar zorg er voor dat niemand anders er last van heeft. Tussen 22:00 uur en 10:00 uur is een stilteperiode. Het is dus het beste om je headset mee te nemen.

Kijk voor alle prijzen en tarieven op onze boekingspagina.

Als je al een Discord account hebt aangemaakt en de app hebt geïnstalleerd, klik dan op deze link om direct toegang te krijgen tot onze CampZone Discord server.

Nee, Campzone Winter 2022 is een nieuw evenement, welke losstaat van  Campzone 2020, CampZone 2021 en CampZone 2022.

Boeking vragen

Jazeker. Je kunt bij het boeken in het commentaarveld je wensen kenbaar maken. Er is een extra optie om plaasting bij elkaar te garanderen, deze kost € 10,00 per huisje en moet je dan bij het boeken ook aanvinken. Uiteraard kunnen we niet 100% garanderen dat het lukt, omdat er in de week voor het evenement wat mis kan gaan met een accommodatie of jouw wens niet verenigbaar is met de wensen van anderen. Daar vinden we dan een passende oplossing voor samen met jou.

Let op: voor plaatsing bij elkaar dienen accommodaties van hetzelfde type te zijn.

Nee. Je kunt wel omschrijven wat je wens is, uiteindelijk besluit het park welke accommodatie je toegewezen krijgt.

Kijk voor alle prijzen en tarieven op onze boekingspagina, hier kan je ook direct boeken.

Je hoeft extra tafels niet te reserveren. Dit zijn tafels van 2,20×0,70 meter, blauw van kleur, met opklapbare poten. Ook wel bekend als ‘Duitse biertafels’. En deze kan je gratis afhalen bij de organisatie.

Ja, bij het boeken moet je dit aangeven in het commentaarveld. Vergeet niet de betalingsoptie voor de plaatsvoorkeur aan te vinken. Of het mogelijk is om dit later nog te wijzigen is afhankelijk van het verzoek. Daarvoor kan je dan het beste contact opnemen met Uwboeking.

Let op: voor plaatsing bij elkaar dienen accommodaties van hetzelfde type te zijn.

Uiteraard. Echter wel voor de normale prijs. En vergeet de toeslag niet om deze accommodatie naast je andere accommodatie(s) te plaatsen.

Verblijfsvragen

Je ontvangen toegangspas! Daarnaast alles wat je normaal zou meenemen als je een weekendje naar een vakantiepark gaat en alles wat je normaal meeneemt naar een Lanparty. Denk bijvoorbeeld aan kleding, badlakens en handdoeken, je zwemkleding, boodschappen als je zelf van plan bent om te koken en natuurlijk je PC of console met bijbehorende spullen. Bekijk ook onze Packlist!

Ja, dat mag! Je mag zelf koken of een gasbarbecue gebruiken, zolang je jezelf en anderen maar niet in gevaar brengt. We hebben daarom één regel: houd een emmer met water of zand in de buurt van je BBQ, zodat je het vuur snel kunt doven als er iets mis gaat. Op CampZone Winter zelf zijn er restaurants en bars te vinden waar je gezellig samen met je vrienden kunt borrelen, of van heerlijke maaltijden kunt genieten. De hele dag door!

 

Alcohol
Alcohol meenemen is toegestaan, maar hiervoor wordt uiteraard de Nederlandse wetgeving gevolgd. Geen 18 is dan ook geen alcohol.

Maar natuurlijk! In je accommodatie zit een badkamer. Vergeet niet je eigen handdoeken mee te nemen!

Nee, bij CampZone Winter verblijf je in knusse accommodaties voorzien van een keuken, badkamer, woonkamer en slaapkamer(s).

In elke accommodatie kunnen maximaal 4 volwassenen verblijven. In de 6-persoons accommodaties is het daarnaast mogelijk maximaal 2 extra minderjarigen te laten verblijven.

 

Dit betekent dat je in de 6-persoons accommodaties bijvoorbeeld ook met 2 volwassenen en 4 minderjarigen mag verblijven. Wat o.a. door het corona-proof houden van het evenement niet mogelijk is, is dat er in deze accommodaties 5 of 6 volwassenen verblijven.

 

Meer informatie over de verschillende accommodaties is te vinden op de boekingspagina.

Het meebrengen van honden en andere dieren op het terrein van CampZone Winter door anderen dan gemachtigde medewerkers is toegestaan. Dieren dienen wel aangelijnd te zijn en buiten het terrein uitgelaten te worden. De kosten van het meebrengen van een huisdier is €10 per huisdier en dit dient bij het boeken van de accommodatie aangegeven te worden.

In het lakenpakket zitten lakens, onderlakens en een kussensloop.

Theedoeken, vaatdoeken, handdoeken/badlakens dienen jullie zelf mee te nemen.

Jazeker, bij het boeken kan je een toeslag betalen (€10) om accommodaties bij elkaar te reserveren. Er wordt dan door uwboeking contact met je opgenomen om alle wensen door te nemen. Het moet qua plattegrond wel mogelijk zijn om deze accommodaties bij elkaar te hebben. Daarom advieseren we om alleen huisjes van éénzelfde type te boeken als je dit wilt.

Roken is alleen toegestaan in de buitenlucht.

Nee, buiten het aanwezige terrasmeubilair is het niet toegestaan andere zaken bij de accommodatie te plaatsen.

Deze zijn nog niet bekend op het moment dat deze vraag aan de FAQ toegevoegd wordt. Maar omdat het veel wordt gevraagd, melden we hier dat het nog niet bekend is. Niet meer vragen dus. 🙂

In de accommodatie vind je de typische spullen die je in een vakantiehuis verwacht.
Je hebt een stroomgroep van 10A voor de accommodatie en voor je gaming apparatuur wordt er een aparte stroomgroep aangelegd en zal er een gigabit netwerk aanwezig zijn.
Mocht je extra tafels nodig hebben, zijn deze gratis af te halen.
Voor meer informatie kan er gebeld worden naar Uwboeking op 038-4669999.

Technische vragen

Wij zorgen voor een zeer snelle internetverbinding, hoewel we je hierover niets kunnen garanderen. Je deelt je connectie namelijk met alle bezoekers van CampZone Winter en daarnaast kan het internet onstabiel zijn. Wel zullen we voor je door het vuur gaan om eventuele internetproblemen op te lossen, zodat je het thuisfront op de hoogte kunt houden van je belevingen op CampZone Winter.

De gemiddelde benodigde lengte is 5 meter, maar in extreme gevallen heb je 8 meter nodig. Het is het beste om gewoon een kwaliteits-UTP kabel te kopen met een lengte tussen de 5 en 10 meter, deze vind je hier.

Je dient een stroomgroep (10A) met vier mensen te delen. Wees je ervan bewust dat apparaten als waterkokers, elektrische BBQ’s, wafel-ijzers et cetera aardig wat stroom gebruiken.
Voor je gaming apparatuur wordt er een extra stroomaansluiting aangelegd.

Je dient je eigen (reis)verzekering af te sluiten. Dit kun je doen via banken en verzekeringsbedrijven.

WiFi wordt verzorgd in ieder huisje middels een AP (Access Point). Wil je je (game)pc aansluiten, dan moet je zelf een domme switch meenemen. Deze kun je aan de AP hangen door andere kant van de kabel die in ETH1 poort in je AP hangt, in je domme switch te prikken.

Vooralsnog hebben we geen partner die computeronderdelen of -kabels op het vakantiepark zelf verkoopt. Voor een aantal basiszaken als stekkerblokjes, hdmi-kabel en netwerkkabel kan je terecht bij de organisatie.