CampZone Winter | Over CampZone Winter
15394
page-template-default,page,page-id-15394,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

CampZone Winter

CampZone Winter is in 2022 dé gamevakantie van Nederland. Dit evenement vindt plaats van 18 t/m 21 november 2022 en is met het supersnelle computernetwerk en toernooien een ware gaming-vakantie te noemen. Uiteraard breiden we de normale faciliteiten van het park uit met gaming gerelateerd vermaak. We kijken er naar uit om jullie hier te verwelkomen!

Op het vakantiepark is een speciaal horecaplein aanwezig waar je samen met je vrienden in meerdere bars en restaurants terecht kunt voor borrelhapjes, warme chocomel met slagroom, een lekkere borrel of een uitgebreide maaltijd zoals een  schnitzel-, hamburger of saté-menu!

Ben je een echte diehard Nederlander en kook je liever zelf in je accommodatie of op de BBQ? Dat kan ook! Het is uiteraard toegestaan om zelf eten en drinken mee te nemen naar je vakantiehuis. Je mag ook een BBQ meenemen, zolang je jezelf en anderen maar niet in gevaar brengt.

CampZone Winter is een uniek evenement waar je verblijft in accomodaties op een vakantiepark. Er zijn vier soortenaccomodaties om uit te kiezen, allemaal geschikt voor maximaal vier volwassenen en sommige wat ruimer zodat maximaal twee extra minderjarigen mee kunnen.

 

Naast zwembroek neem je natuurlijk je gamingspullen mee. Iedereen doet dat! Elke accommodatie zal meerdere gamesystemen huisvesten en ieder systeem is aan elkaar gekoppeld via het allersnelste computernetwerk . Een pc of laptop meebrengen is dus een must om mee te kunnen spelen! Maar je kunt ook een console mee nemen als je liever vanaf de bank gamet. Of allemaal. In elk huisje is 10A beschikbaar om te verdelen.

 

Als je een extra tafel nodig hebt in de accomodatie kan je deze gratis afhalen en terugbrengen bij de organisatie. De doorgewinterde CampZone-bezoeker zal deze blauwe tafels zeker herkennen als een fijne gametafel!

CampZone Winter is een veelzijdig evenement en heeft voor ieder wat wils! Je denkt misschien dat het een hoop ‘geeks’ in een stel vakantiehuisjes zijn, maar dan heb je het mis! Naast het gamen en de competities die we organiseren, zijn er genoeg andere activiteiten! Zo organiseren we allerlei activiteiten, zoals een bingo, zwembadgevecht, kroegentocht en een arcadeavond. Ook ’s avonds hoef je niet weg te dutten in je huisje (mag natuurlijk wel), want de bar is open en we organiseren een échte winterse dansavond!

 

Zwembad

Op het vakantiepark kun je heerlijk tot rust komen in het subtropisch zwembad met sauna, Turks stoombad, zwembaden, waterglijbanen en een bubbelbad! Uiteraard is bezoek van het zwembad inbegrepen bij de prijs van de accommodatie.

Bowlingbaan

Samen  even sportief doen kan ook op de bowlingbaan! Je kunt bij de Rembrandbar terecht om een baan te reserveren.

Zonder netwerk kan er natuurlijk niet gegamed worden.
Wij zorgen er dan ook voor dat je toegang hebt tot een supersnel netwerk met gigabit aansluitingen!

Uiteraard zorgen we ook voor een zeer snelle internetverbinding. Je deelt je connectie met alle bezoekers van CampZone, dus onthoud dat dit af en toe instabiel kan zijn. Wel zullen we voor je door het vuur gaan om eventuele internetproblemen direct op te lossen, zodat je het thuisfront en social media op de hoogte kunt houden van je super gave, winterse belevingen tijdens het evenement!

Naast je toilettas en normale weekendtas met kleding, neem je natuurlijk je gamepc of gamelaptop mee! CampZone Winter is bij uitstek hét evenement om je game console mee te nemen! Denk daarnaast aan je kabels, stroomkabels van zo’n 5 meter, een switch, stekkerdoos en je eigen scherm!

Denk eraan dat een stroomgroep (10A) in een vakantiehuisje beperkt is. Wees je er daarom van bewust dat apparaten als elektrische BBQ’s, frituurpannen, wafelijzers, et cetera niet zo handig zijn om mee te nemen, omdat ze veel stroom gebruiken. Verdeel het vermogen goed over de verschillende stopcontacten en probeer zware apparaten uit te schakelen voordat je iets anders inschakelt.

Welke games spelen we?

Tijdens CampZone Winter mag je iedere dag spelen wat je wilt,
maar in deze populaire games spelen we competities en kun je prijzen winnen!

Mario Kart

PlayerUnknown’s Battlegrounds

Super Smash Bros.