CampZone Winter | Speedseats
24190
page-template-default,page,page-id-24190,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Huur een Speedseats Gaming Chair

Onze gamingstoel partner Speedseats is op CampZone Winter aanwezig met de fijnste gamingstoelen om te huren! Hier hoort natuurlijk de vaste scherpe actie bij: huur een gamingstoel en schaf deze na afloop van het evenement aan voor een gereduceerd tarief.

Bekijk hieronder de verschillende modellen. Bij het boeken van je accomodatie kan je de Speedseats naar keuze meteen aanklikken.

 

Sport Comfort en Relax Speedseats

Sport

De Speedseats Sport is een ergonomische stoel met een sportieve look en mooie rondingen. De stoel is beschikbaar in diverse kleuren, welke willekeurig worden uitgedeeld.
Huur: €35,- per stoel.

Comfort

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Speedseats Comfort gemaakt met gevoel voor comfort. De stoel biedt iets meer zitruimte en kwalitatievere kussens.
Huur: €45,- per stoel.

Relax

De Speedseats Relax is de gamingstoel der gamingstoelen. Naastdat het zitvlak lekker ruim is, bevat de Speedseats Relax een beensteun voor de ultiem ontspannen zitpositie. Pas op: als je deze stoel besteld is een kans dat je niet in het bed gaat slapen, maar in je stoel blijft relaxen.
Huur: €50,- per stoel.